RKill

İNDİR
x
x

Kötü Amaçlı Yazılımları Engelleme Programı

RKill programını Windows bilgisayarınızda kullanarak kötü amaçlı yazılımları engelleyebilirsiniz. Windows bilgisayarınıza bulaşan kötü amaçlı program işlemlerini sonlandırmanıza yönelik hazırlanmış başarılı bir program olup sonrasında güvenlik yazılımını çalıştırarak bilgisayarınızın gördüğü zararı temizlemektedir. 

Oldukça başarılı bir program olup kötü amaçlı yazılım süreçlerini bilgisayarınızdan def eder. Kötü amaçlı yazılımların esnasında biriken dosyaları ortadan kaldırabilen program aynı zamanda belirlenmiş araçları kullanarak bizi durduran önelemleri onarmaktadır. Başarılı bir kayıt defteri dosyası oluşturan RKill programı sayesinde sisteminizi koruyabilirsiniz. 

RKill programını çalıştırdıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmamanız gerekiyor. Bunun yerine bilgisayarınızı  hemen bir anti-malware veya anti-virüs programı ile tarayabilirsiniz. 

RKill programını bilgisayarınıza farklı dosya adlarıyla indirmenizi tavsiye ediyorum. Çünkü bazı kötü amaçlı yazılımlar belli bir ada sahip olmayan dosyaların çalışmasını engelleyebilecek düzeydedir.  
Detaylı Bilgiler
Boyut:
1.85 MB
Dil Desteği:
İngilizce
İndirilme:
2,978
Sistem:
Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
Üretici:
Bleeping Computer
Sürüm:
2.7.0.0

Benzer Uygulamalar

İş ve Ofis Araçları