Office 2016

İNDİR
x
x

Ofis Programı

Yeni sürümüne kavuşan ofis paketini kullanmaya ne dersiniz?

Windows işletim sistemli bilgisayarınızda kullanabilmeniz için hazırlanmış Office 2016 ile sizleri birçok yenilik bekliyor. Ofis programı paketleri arasında bugüne kadar en iyisi olduğunu söylemem mümkün. Yeni sürümü ile gerçekten güzel özelliklere kavuşan ofis programı Excel, Word, Outlook, PowerPoint ve diğer tüm ürünlerin özelliklerinin yeni özelliklere kavuştuğunu görüyoruz. 

Rakip analizi, müşteri analizi gibi işlerde kullanılan önceki versiyonlarında ek olarak satın alınan araçlar ayrıca bu sürümün dahili olarak barındırdıkları arasındaki yerini almasıyla ön plana çıkıyor. Yardım seçeneklerini içerisinde bulunduran Office 2016 paketi aktif bir seçenek bulunduruyor. İstediğiniz konuda arama yaparak direkt olarak o fonksiyonu uygulama seçeneği sunan ve bununla birlikte adımları takip etmeye gerek kalmadan işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmeniz mümkün hale geliyor. Skype servisi ile Office içerisine daha fazla entegrasyon sağlayabilen Office 2016 paketi bu sayede kullanıcılara bütünleşik bir deneyim sunmaktadır. 

Office 2016 programı lisans kodu istenildiği zaman girmeniz gereken kod NKGG6-WBPCC-HXWMY-6DQGJ-CPQVG olup konuyla ilgili sorunlarınızı aşağıda yorum olarak bildirebilirsiniz. 

Detaylı Bilgiler
Boyut:
3.57 MB
Dil Desteği:
Türkçe / İngilizce
İndirilme:
3,845
Sistem:
Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1 / Windows 10
Üretici:
Microsoft
Sürüm:
16.0.3823.1005

Benzer Uygulamalar

İş ve Ofis Araçları