Ashampoo Home Designer Pro 3

İNDİR
x
x
x
x
x

Profesyonel Ücretsiz Ev Tasarımı Yapma Programı

Windows işletim sistemli bilgisayarlar için hazırlanmış başarılı bir yapıya sahip ücretsiz profesyonel hizmet sunan tasarım hizmetidir. 

Geniş nesne kitaplığına sahip olan Ashampoo Home Designer Pro 3 programı otomatik olarak uzunluk, alan ve hacim hesaplamaları yapabilirsiniz. 2D, 3D ve kesit görünümlü tasarımlar yapabilirsiniz. 

Detaylı inşaat planları üretmenize imkan sağlayan Ashampoo Home Designer Pro 3 programı ile evinizin tasarımını yaparak evinizin tam olarak nasıl görüneceği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Örnek evinizi kolay bir şekilde tasarlamanıza imkan sağlayan Ashampoo Home Designer Pro 3 programı nesneler, dokular ve malzemeler içeren kategoriler bulundurmaktadır. 

Profesyonel bir şekilde ev tasarlamanıza imkan sağlayan Ashampoo Home Designer Pro 3 programını Windows bilgisayarınızda kullanarak verimli bir çalışma elde edebilirsiniz. Eğer sizde ev tasarımınızı kolay bir şekilde yapılandırmak istiyorsanız Ashampoo Home Designer Pro 3 programını kullanabilirsiniz. Ücretsiz olarak kullanabilmek için e-posta adresinizle kayıt olmanız gerekiyor. 

Detaylı Bilgiler
Boyut:
1.37 GB
Dil Desteği:
İngilizce
İndirilme:
3,557
Sistem:
Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1 / Windows 10
Üretici:
Ashampoo
Sürüm:
3.3.0

Benzer Uygulamalar

İş ve Ofis Araçları